Genel
Giriş Tarihi : 11-04-2022 13:02   Güncelleme : 11-04-2022 13:02

Adafinans Sigorta’dan geleneksel iftar daveti

“Başarı ekip işidir“ mottosu ile hareket eden Adafinans Sigorta geleneksel iftar programını bu yıl Sofuoğlu Restaurantta gerçekleştirdi

Adafinans Sigorta’dan geleneksel iftar daveti

“Başarı ekip işidir“ mottosu ile hareket eden Adafinans Sigorta geleneksel iftar programını bu yıl Sofuoğlu Restaurantta gerçekleştirdi.

2004 yılından bugüne 18 yıllık tecrübe ile hizmet veren Adafinans Sigorta, ekip ruhunu pekiştirmek için düzenledikleri geleneksel iftar programını bu yıl Sapanca Sofuoğlu Restaurantta organize etti. 50 kişinin katılım sağladığı iftar davetinde keyifli vakit geçirildi. Adafinans Sigorta Yönetim Kurulu Başkanı Rıdvan Ulusal, iftar sonrası yaptığı açıklamada ‘’ Ekibimizle sosyal aktiviteler yapmaktan keyif alıyoruz. Çalışma mottomuz her zaman ‘başarı ekip işidir’ oldu. Ekibimizi ailemiz gibi görüyoruz, burada bir aileyiz.’’ dedi. Pandemi şartlarından dolayı geleneksel iftar davetine ara vermek zorunda kaldıklarını belirten Ulusal,  ‘’ Bu sene pandemi şartlarının ortadan kalkmasıyla birlikte iki yıldır yapamadığımız geleneksel iftarımızı hep birlikte yaptık. Bahara girmemizle birlikte de sosyal aktivitelerimize devam edeceğiz.’’ ifadelerini kullandı.

Bahtiyar BodurBahtiyar Bodur

Genel Yayın Yönetmeni