Genel
Giriş Tarihi : 02-09-2021 18:46   Güncelleme : 02-09-2021 18:46

Adafinans performans gezisi kapsamında Kapadokya’ya gidiyor

Pandemi döneminde dahi olağan üstü başarılar sergileyen Adafinans sigorta, tüm ekibi ile birlikte başarılarını ödüllendirmek üzere 3 gün Kapadokya performans gezisine çıkıyor

Adafinans performans gezisi kapsamında Kapadokya’ya gidiyor

Pandemi döneminde dahi olağan üstü başarılar sergileyen Adafinans sigorta, tüm ekibi ile birlikte başarılarını ödüllendirmek üzere 3 gün Kapadokya performans gezisine çıkıyor.

Adafinans; pandemi döneminden bu yana yoğun çalışmaları ve başarılı işler çıkarması nedeniyle tüm ekibiyle 3 gün sürecek Kapadokya turu düzenliyor. 3-5 eylül tarihleri arasında #başarıekipişidir diyerek yola çıkacak olan Adafinans; Kapadokya Performans Gezisi ile çalışanlarına hem motivasyon sağlayacak hem de yeni yerler görme imkanı tanıyacak. LC Haber Ajansı Başkanı ve Gazeteci Levent Candan tarafından takip edilecek iş gezisi yapılacak çekimlerle ölümsüzleşecek.

Adafinans tarafından yapılan açıklamada; “ Değerli Sigortalılarımız ve kıymetli Sakarya halkı: tüm zorluklara rağmen 2020 yılında gerçekleştirdiğimiz üstün çalışma performansından dolayı 3-5 eylül tarihleri arasında ülkemizin güzide mekanlarından Kapadokya’da olacağız. Bu süre zarfında sizlere hizmet vermeye tabi ki devam edeceğiz. Kapadokya’da ise sizlere daha enerjili daha motive nasıl hizmet vermek üzerine çalışacağız” denildi.

Bahtiyar BodurBahtiyar Bodur

Genel Yayın Yönetmeni