Genel
Giriş Tarihi : 16-01-2022 12:47   Güncelleme : 16-01-2022 12:47

Ada Osmanlı Baklavacısı, Türk Mutfağının vazgeçilmez tatlılarında fark yaratıyor

Türk Mutfağının vazgeçilmez tatlıları arasında gelen baklavaya ilgi her geçen gün artıyor

Ada Osmanlı Baklavacısı, Türk Mutfağının vazgeçilmez tatlılarında fark yaratıyor

Türk Mutfağının vazgeçilmez tatlıları arasında gelen baklavaya ilgi her geçen gün artıyor. Yeni açılmasına rağmen vatandaştan lezzet alkışı alan Sakarya’nın yeni baklava adresi Ada Osmanlı Baklavacısı, %100 şeker ve %100 tereyağı kullanarak hazırladıkları baklava ve şerbetli tatlı çeşitleri ile haber konumuz oldu.

Profesyonel kadro, kaliteli hizmet

İşletme Sahipliğini ve İmalat ustalığını Bozan kılıçaslan ile İsa Demirel’in yaptığı, Aziziye Camisi yanında yeni açılan ve birbirinden lezzetli baklava çeşitleri ile hizmet vermeye başlayan Ada Osmanlı Baklavacısı Profesyonel kadro, kaliteli hizmet prensibi ile glikoz kullanılmadan el emeği ile hazırlanan baklavaları vatandaş ile buluşturuyor.

Adapazarı Mesleki ve teknik Anadolu lisesi Yiyecek İçecek hizmetleri Aşçılık mezunu olan ve gastronomi yarışmalarında Türkiye birinciliği, ikinciliği ve üçüncülük dereceleri bulunan işletme personeli Sedef Toç, ‘’ Birçok çeşit tatlımız var. Sayısı her gün artıyor. Yeni açılan bir işletme olmasına rağmen vatandaşın ilgisi büyük oldu’’ dedi.

Düşük alım gücüne karşı uygun fiyatlar

Ada Osmanlı Baklavacısı, kaliteli hizmeti uygun fiyata tatlı severler ile buluşturuyor. Toptan fiyatına perakende satış yapan işletme ürün portföyüne her geçen gün yenilerini ekliyor. Fiyat Listesi şu şekilde; Cevizli Mini 50, Ceviz Muska 45, Ceviz Dolma 45, Cevizli Baklava 35, Fıstıklı Baklava 65, Fıstık Sarma 85, Fıstık Midye 85, Fıstık Dolma 85, Cevizli Soğuk Baklava 65, Cevizli Kadayıf 50, Fıstıklı Kadayıf 60, Fıstıklı Havuç Dilimi 65, Bülbül Yuvası 50 Türk Lirasından satışa sunuluyor.

Bahtiyar BodurBahtiyar Bodur

Genel Yayın Yönetmeni