Siyaset
Giriş Tarihi : 03-08-2022 15:22   Güncelleme : 03-08-2022 15:22

ABP Sakarya İl Teşkilatı Başkan Kılıç’a ziyarette bulundu

Anadolu Birliği Partisi Sakarya İl Başkanlığı, Erenler Belediye Başkanı Fevzi Kılıç’ı makamında ziyaret etti

ABP Sakarya İl Teşkilatı Başkan Kılıç’a ziyarette bulundu

Anadolu Birliği Partisi Sakarya İl Başkanlığı, Erenler Belediye Başkanı Fevzi Kılıç’ı makamında ziyaret etti.

Anadolu Birliği Partisi ( ABP ) Sakarya İl Teşkilatı, İl Başkanı Sinan Daşdemir öncülüğünde Erenler Belediye Başkanı Fevzi Kılıç’a ziyaret gerçekleştirdi.

ABP Sakarya Teşkilat İl Başkanı Çetin Demir, Serdivan İlçe Başkanı Buket Taş, Sakarya İl Kadın Kolları Başkanı Seda Bodur, Ar-Ge Başkanı Engin Sevinç, Sosyal Medya Başkanı Caner Saraç, Adapazarı İlçe Başkanı Melih Kaya ve Söğütlü İlçe Başkanı Çetin Gündüz ziyarete katılım gösterdiler.

Geç kalınmış bir ziyaret vurgusu yapan ABP Sakarya İl Başkanı Sinan Daşdemir, ‘’ Darbe gecesi hep beraber omuz omuza mücadele ettik. Biz her daim devletimizin yanındayız. Başkanımız ile güncel konular üzerinde istişare ederek değerlendirme yaptık, siyasetten uzak bir görüşme sağladık. Kendisine bizleri kapısını açarak misafir ettiği için çok teşekkür ediyoruz.’’ dedi.

Erenler Belediye Başkanı Fevzi Kılıç, siyasetten uzak muhabbet havasında geçen ziyaret ve görüşme için ABP Sakarya İl Başkanı Sinan Daşdemir ve Teşkilat üyelerine ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade dile getirerek teşekkür etti.
Erenler İlçesinde başlatmış olduğu projeler ve yenilikler üzerine konuşma yapan Başkan Kılıç, siyaseti halk için yaptıklarını belirterek ilçenin daha yaşanabilir bir durumda olması için çalışmalarını aralıksız sürdürdüklerini kaydetti.

Bahtiyar BodurBahtiyar Bodur

Genel Yayın Yönetmeni