Genel
Giriş Tarihi : 31-08-2021 18:45   Güncelleme : 31-08-2021 18:45

30 Ağustos coşkusu Baytar Steakhouse’ ye taşındı

Baytar Steakhouse; Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk komutasındaki Türk ordusunun zaferiyle sonuçlanan dünya tarihinin gördüğü en büyük kahramanlık destanlarından biri olarak tarihe geçen 30 Ağustos Zafer Bayramı nedeniyle Kuvayı Milliye Mücahitler Derneği Sakarya Şubesi üyelerini ve ailelerini Serdivan şubesinde ağırladı

30 Ağustos coşkusu Baytar Steakhouse’ ye taşındı

Baytar Steakhouse; Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk komutasındaki Türk ordusunun zaferiyle sonuçlanan dünya tarihinin gördüğü en büyük kahramanlık destanlarından biri olarak tarihe geçen 30 Ağustos Zafer Bayramı nedeniyle Kuvayı Milliye Mücahitler Derneği Sakarya Şubesi üyelerini ve ailelerini Serdivan şubesinde ağırladı. Anlamlı gecede milli birlik ve beraberlik duyguları yeniden can buldu.

30 Ağustos Zafer Bayramı etkinlikleri kapsamında Baytar Steakhouse et dünyası Serdivan şubesi işletmecisi Chef Enes Baytar ve Chef Emrecan Baytar hazırladıkları Ay yıldızlı konseptiyle Kuvayı Milliyecileri konuk etti. Ellerin de Türk bayrakları ve Milli duyguları arttıran türküleriyle Kuvayı Milliyeciler ve diğer konuklar 30 Ağustos Zafer Bayramı’nın 99’uncu yılını büyük bir coşku ve sevinçle karşıladı. Bir yandan da Chef Enes Baytar ve Chef Emrecan Baytar’ın geceye özel yaptıkları Showlarıyla güzel anlar yaşayan konuklar bu anlamlı etkinlik için Baytar Steakhouse’ye teşekkür ettiler.

Chef Enes Baytar Kuvayı Milliye Mücahitler Derneği üyelerini ve ailelerini ağırlamaktan mutluluk ve onur duyduklarını ifade ederek; “30 Ağustos Zafer Bayramı’nın 99. Yıldönümünü en içten dileklerimizle kutluyoruz. Tarih boyunca nice zaferleri çeşitli zorluklarla elde eden, bu toprakları bizlere vatan yapan atalarımızı ve aziz şehitlerimizi rahmetle anıyoruz. Yine bu anlamlı günde ülkemizin düşman işgalinden kurtuluşunda en ön saflarda yer alan Kuvayı Milliye ruhunun bir devamı olan Kuvayı Milliye Mücahitler Derneği üyelerini ağırlamaktan onur duyuyoruz. Bizler de milletimizi ve memleketimizi birlik ve beraberlik içinde yarınlara ulaştıracağız” dedi.

Kuvayı Milliye Mücahitler Derneği Başkanı Muzaffer Coşkun ise bu büyük zaferde canlarını hiçe sayarak şehadete ulaşmış aziz şehitlerimiz ve gazilerimi anarak; “99 yıl önce olduğu gibi milletimiz bugün de istiklal ve istikbali için fedakarlık yapmaya devam edecektir” dedi.

Bahtiyar BodurBahtiyar Bodur

Genel Yayın Yönetmeni